Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Najaarstour Lucas Kramer & The Martin Mans Formation'
27okt

Najaarstour Lucas Kramer & The Martin Mans Formation

Vrijdag 27 oktober 2017 vanaf 20:00 uur.

Lucas Kramer en The Martin Mans Formation gaan op tour.

The Martin Mans Formation: Ruim 16 jaar geleden werd vanuit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor ‘De Gouwestem’ een mannenensemble opgericht. Dit ensemble is in 2006 onder de naam The Martin Mans Formation (TMMF) en o.l.v Martin Mans verder gegaan. TMMF is intussen uitgegroeid tot een 19-tal goed getrainde zangers. In de afgelopen jaren heeft TMMF verschillende buitenlandse concertreizen gemaakt naar o.a. Canada, Parijs, Wenen, Engeland en zijn er 6 cd’s uitgebracht. De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd. Ook de negrospirituals worden met volle overgave gezongen.

Lucas Kramer: Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Eind jaren negentig ging Lucas zingen bij het Christelijk Jong Mannenkoor “Soli Deo Gloria”. Hij deed dat met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Er volgden cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland.
Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Dagelijks ontvangt Lucas mailtjes en berichten van mensen die geraakt zijn door de liedteksten en door zijn stem.

We nodigen u graag uit voor deze bijzondere en unieke avond. Kaarten kosten 12,50 per stuk en zijn te reserveren via de website

Contactinformatie:
Locatie: De Grote kerk, Kerkbuurt 131
Website:www.zingenindekerk.nl/gospel/lucas-kramer


Deel dit bericht met je vrienden!