Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boks Challenge bij Optisport in de Lockhorst'
01mrt

Boks Challenge bij Optisport in de Lockhorst

SLIEDRECHT - De Nederlandse Boksbond en Optisport hebben samen dit uitdagende boksprogramma ontwikkeld om meer mensen enthousiast te maken voor de bokssport. Door de samenwerking krijgt de Boksbond de kans de bokssport op nieuwe locaties in Nederland aan te bieden, aan mensen die uit zichzelf misschien niet snel naar een boksvereniging stappen. Optisport vindt in de Boksbond een samenwerkingspartner van naam en maakt graag gebruik van de kennis, ervaring en het netwerk van gekwalificeerde trainers om haar sportaanbod verder uit te breiden.

Doe mee met onze bokschallenge! Na een succesvolle eerste bokschallenge, gaan nog een bokschallenge geven! Optisport Liesveld en Optisport Sliedrecht geven samen in sporthal de Turner in Molenaarsgraaf een 12-weekse bokschallenge! Start dinsdag 21 maart  of op donderdag 23 maart 2017.

Dit is een uitdagende workout voor iedereen.
Leer in 12 weken de techniek van het boksen.

De bokschallenge bestaat uit:
- 1x per week training en advies door opgeleide instructeurs van de Boksbond
- je leert de basis bokshouding, het verplaatsen, de verschillende stoten en het weren en verdedigen
- de lessen zijn een goede en uitdagende workout voor iedereen
- gratis lidmaatschap bij de boksbond, dit lidmaatschap eindigt na 1 jaar automatisch
- bij deelname ontvangen de deelnemers een set bandages en een bitje (training zonder bandage en bitje is niet toegestaan)
- inclusief 12 weken gratis 1x banen zwemmen in de Lockhorst
- challenge zal worden afgesloten met een examen
- je hoeft geen ervaring met boksen te hebben om hieraan deel te nemen

Kosten van deze bokschallenge bedraagt € 70,00. Challenge gaat door bij minimaal 6 deelnemers (inschrijven verplicht zodat we weten wanneer we kunnen starten).

Hieronder een impressie filmpje van het boksenVoor meer informatie over de Boks Challenge en aanmelden kijk op www.optisport.nl/bronbaddelockhorstDeel dit bericht met je vrienden!