Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nationaal Baggermuseum organiseert 5 mei een demonstratie'
05mei 2012

Nationaal Baggermuseum organiseert 5 mei een demonstratie

Zaterdag 5 mei 2012.

In samenwerking met de Modelbouwvereniging Alblasserdam ( www.mbva.nl)  organiseert het Nationaal Baggermuseum zaterdag 5 mei a.s. een groots opgezette demonstratie met op afstand te besturen scheepsmodellen. Deze happening geschiedt in de tuin van het Baggermuseum. De leden van de Alblasserdamse modelbouwvereniging komen met veel bijzondere scheepsmodellen. In combinatie met elkaar en soms solo, worden de modellen te water gelaten in de grote waterbak in de tuin van het Baggermuseum. Met stuurmanskunst zullen allerlei manoeuvres worden uitgevoerd met een grote verscheidenheid aan drijvend en varend materieel.
Als u zelf een scheepsmodel bezit kunt u aanstaande zaterdag vrij mee varen in het gezelschap van modelbouwers, liefhebbers en bewonderaars. All hands on deck!
 
Het Nationaal Baggermuseum heeft een ruime parkeerplaats. Voor elektrisch aangedreven fietsen is er een gratis oplaadpunt. Openingstijden Nationaal Baggermuseum: elke dinsdag t/m vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk op www.baggermuseum.nl 

 

Contactinformatie:
Locatie: Nationaal Baggermuseum
Website:http://www.baggermuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!