Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Orkestmuziek niets voor kleine kinderen?'
09jun 2012

Orkestmuziek niets voor kleine kinderen?

Zaterdag 9 juni 2012, van 10:00 uur tot 11:00 uur.

Op 9 juni geven de jeugdorkesten van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht twee concerten voor een unieke doelgroep: peuters en kinderen. Voor beide concerten is de toegang helemaal gratis.
 
’s Ochtends is er van 10.00 uur tot 11.00 uur een concert speciaal voor de allerkleinsten. Kinderen tot en met 4 jaar zijn van harte welkom om samen met (groot)ouders te komen luisteren, maar ook om mee te doen. Het programma van het concert is dusdanig aangepast zodat de peuters actief mee kunnen doen met de muziek. Annet Kleinjan, muziekdocente gespecialiseerd in muziekles aan peuters, zal een handje helpen zodat de kleintjes optimaal kunnen genieten en participeren. Dit peuterconcert vindt plaats in het verenigingsgebouw van Crescendo, Kerkbuurt 156 in Sliedrecht.
 
’s Middags is er muziek voor kinderen in de Woeste Weide, de natuurspeeltuin bij de Sliedrechtse kinderboerderij. Van 14.00 uur tot 15.30 uur zullen de jeugdorkesten van Crescendo daar de leukste muziek spelen van Juffrouw Toos, K3, Pippi Langkous en nog veel meer. Kinderen kunnen rustig luisteren naar hun leeftijdsgenoten, maar natuurlijk ook gewoon lekker spelen met de muziek op de achtergrond. 
 
Voor meer informatie over deze concerten en muziekles voor peuters en kinderen kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl.

 

Contactinformatie:
Website:http://www.crescendosliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!