Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Op vertoon van kleinkind krijgt opa gratis entree'
16jun 2012

Op vertoon van kleinkind krijgt opa gratis entree

Zaterdag 16 juni 2012, van 11:00 uur tot 17:00 uur.

 De derde zondag van de maand juni is traditiegetrouw vaderdag. Vooruitlopend op deze gebeurtenis genieten alle opa's op zaterdag 16 juni 2012 gratis toegang tot het Nationaal Baggermuseum Voorwaarde hierbij is dat opa een kleinkind toont bij de entree van het museum. Het is niet noodzakelijk dat de opa's het baggervak zelf hebben beoefend.

De rondleiders in het Baggermuseum zijn altijd bereid de bijzonderheden van het vak tijdens een wandeling door het museum aan opa en zijn kleinkind uiteen te zetten. Er kan in dit museum ook naar films gekeken worden, de collectie bevat ruim 500 films over waterbouwkundige werken waaraan baggeraars over de gehele wereld aan hebben gewerkt. Een bezoek aan het Koetshuis en de stoombaggermolen Friesland maken een bezoek aan dit unieke museum tot een attractie waar alle opa's en hun kleinkinderen van zullen genieten.  

Het Nationaal Baggermuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. Kijk ook op de website www.baggermuseum.nl 

Contactinformatie:
Locatie: Nationaal Baggermuseum
Website:http://www.baggermuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!