Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Uitverkoop Kledingbank Sliederecht'
13apr 2013

Uitverkoop Kledingbank Sliederecht

Zaterdag 13 april 2013, van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Op zaterdag 13 april 2013 van 10.00 tot 13.00 uur zijn de deuren van de kledingbank Sliedrecht geopend voor iedereen. Er is een grote uitverkoop van dameskleding, herenkleding en kinderkleding. De rekken zijn goed gevuld met kleding die zal worden verkocht vanaf €1,-- per stuk. Er is een ruime keuze in kleding. Tevens kunt u terecht voor schoenen.

De opbrengst van deze dag zal worden gebruikt om de voedselpakketten van de voedselbank aan te vullen met versproducten.
 
De medewerkers van de kledingbank zijn blij dat zoveel mensen hun overgebleven kleding inleveren bij de kledingbank. Het hele jaar door is het mogelijk om de klanten van de voedselbanken in de regio én anderen die het niet zo breed hebben, op deze manier hulp te bieden.
 
De voedsel- en kledingbank zijn gevestigd in de ruimtes van het voormalige postkantoor, Stationsweg 27 te Sliedrecht. Hier staat ook de kledingcontainer waar kleding kan worden ingeleverd. De container staat op een afgesloten terrein en is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.
 
Kijk voor meer informatie over de kledingbank en de voedselbank op www.voedselbanksliedrecht.nl.
Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 27
Organisator: Voedsel- en kledingbank
Website:http://www.voedselbanksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!