Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Schaakkampioenschap Drechtstreek'
25apr 2013

Open Schaakkampioenschap Drechtstreek

Iedere donderdag, van donderdag 25 april 2013 tot en met donderdag 13 juni 2013, vanaf 20:00,.

In de bovernzaal van Bar De Huifkar zal op donderdag 25 april het negende Open Kampioenschap van de Drechtstreek. Het 'altijd gezellige en laagdrempelige' toernooi aan het einde van het seizoen kende vorig jaar in Peter van den Bergh een terechte winnaar met zeven uit zeven.

Ondanks de drukke toernooi-agenda weten de schakers toch elk jaar weer de weg naar Sliedrecht te vinden. De organisatie rekent daarom op veel deelnemers uit de Drechtstreek, maar ook van (ver) daar buiten.

Het Open Kampioenschap van de Drechtstreek begint al een traditie te worden waar, naast spelers van de organiserende SV Sliedrecht, veel schakers uit de RSB competitie aan deelnemen, maar ook van buiten de RSB melden steeds meer spelers zich aan, zodat de competitie alleen maar spannender wordt. Spelers met een lagere rating zijn echter net zo welkom op dit vooral gezellige toernooi. Het toernooi biedt ook voor huisschakers de kans de krachten te meten met clubschakers of om sfeer te proeven.

Het toernooi wordt op zeven donderdagavonden gespeeld vanaf 25 april. Het is mogelijk in de eerste vijf rondes een bye op te nemen en, daar de indeling van de volgende ronde al op vrijdag na de speelronde bekend wordt gemaakt,  behoort vooruit spelen ook tot de mogelijkheden.

De prijsuitreiking is op 20 juni, een speciale avond waar, naast een snelschaaktoernooi, op ludieke wijze de prijswinnaars zullen worden gehuldigd. De uitslagen worden doorgegeven aan de ratingcommissie van de KNSB.

Belangrijk
Eventuele uitwijkmogelijkheid van een speelronde op de vrijdag direct na de betreffende speelronde bij Schaakvereniging Zwijndrecht, na overleg met de wedstrijdleider.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 24 april aanstaande en wel bij de wedstrijdleider van het toernooi, Mark van Hulst. U kunt hem bellen op onderstaand telefoonnummer, onder vermelding van vereniging en/of bondsnummer.

Meer informatie
Als u meer informatie wilt, kunt u kijken op de website.
 

Contactinformatie:
Locatie: Bovenzaal Café de Huifkar, Kerkbuurt 138
Organisator: SV Sliedrecht
Telefoonnummer: 06 - 42 94 33 48
Website:http://www.schakendsliedrecht.nl/okd/info.html


Deel dit bericht met je vrienden!