Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst nieuwe locatie voetbalkooi'
18jun 2013

Bijeenkomst nieuwe locatie voetbalkooi

Dinsdag 18 juni 2013, van 17:00 uur tot 19:00 uur.

Bij de herontwikkeling van de locatie van de voormalige Karekietflat is gebleken dat de voetbalkooi niet meer terug geplaatst kan worden.

De gemeenteraad heeft op 12 maart 2013 het college van burgemeester en wethouders opgedragen voor 1 september 2013 te komen met een voorstel voor een voetbalkooi met kunstgras in de directe omgeving van de Karekietflat. Inpasbaarheid van de voetbalkooi op een geschikte locatie blijkt een lastige opgave.

Verkennend is bij ons de locatie Professor van der Waalslaan aan de westzijde van de Prins Willem Alexanderschool als enige geschikte locatie naar voren gekomen.

Wilt u de voor- en nadelen van deze locatie met ons bespreken of weet u een andere locatie die in uw ogen ook of zelfs beter geschikt zou kunnen zijn? We hopen u dan te mogen ontmoeten op: dinsdag 18 juni tussen 17.00 en 19.00 uur in de hal van het gemeentekantoor aan de  Industrieweg 11.

Omwonenden van de aangegeven locatie zijn per brief uitgenodigd. We willen benadrukken dat besluitvorming over een locatiekeuze nog moet plaatsvinden. Dit inloopmoment is bedoeld om de mening van betrokken bewoners te peilen.

Contactinformatie:
Locatie: gemeentekantoor aan de Industrieweg 11
Organisator: Gemeente Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!