Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Open Tuinen Alblasserwaard'
22jun 2013

Open Tuinen Alblasserwaard

Zaterdag 22 juni 2013, van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Op zaterdag 22 juni organiseert Groei & Bloei, de grootste tuinvereniging van Nederland, haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend.

Meer dan duizend trotse tuinbezitters stellen met plezier hun tuin open voor publiek. Een unieke kans om te kijken en te genieten en ideeën op te doen in tuinen van andere liefhebbers.
 
Ontmoeten en inspireren
Maar liefst zeven tuinen van Groei & Bloei-leden en niet-leden in de Alblasserwaard doem mee aan dit landelijke initiatief. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen.
 
Sommige tuineigenaren organiseren ook exposities of geven workshops (niet op die dag).Een mooi gelegenheid om andere tuinbezitters te ontmoeten en van elkaar tips en trucks te leren, kortom kom gezellig langs en laat je inspireren.
 
Deelnemende tuinen in Drechtsteden
 
Roodnat Westkinderdijk 65 Alblasserdam
Remeijsen Westeind Papendrecht
Op de website kunt u nog meer adressen vinden.
 
Groei&Bloei
Groei & Bloei is de grootste tuinvereniging van Nederland voor liefhebbers van bloemen, planten en tuinieren. De vereniging heeft 145 afdelingen en ca. 45.000 leden.Iedere afdeling organiseert jaarlijks een scala aan activiteiten, zoals lezingen,workshops, ruilbeurzen, tuinreizen in binnen en buitenland enz.
 
Iedere maand verschijnt het landelijke blad Groei & Bloei en per vereniging ca. vier keer per jaar een nieuwsbrief.
Contactinformatie:
Organisator: Groei & Bloei Alblasserwaard
Website:http://www.alblasserwaard.groei.nl


Deel dit bericht met je vrienden!