Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schaken tijdens Baggerpop'
22jun 2013

Schaken tijdens Baggerpop

Zaterdag 22 juni 2013, van 13:30 uur tot 16:30 uur.

Op zaterdagmiddag 22 juni aanstaande heeft vanaf 13.00 uur een groot muziekfeest - Baggerpop -  plaats in en rondom de muziektent op het Dr. Langeveldplein te Sliedrecht.

Naast optredens van een aantal bands in de muziektent zullen ook een aantal sportverenigingen demonstraties geven en tevens zal er een schaaktoernooi plaatsvinden.

Vorig jaar hebben 16 spelers een leuk mini-toernooitje gespeeld, waarbij ook spelers van Papendrecht en Giessen-De Linge meededen. Ook dit jaar zal Schaakvereniging Sliedrecht het festival opfleuren door er een toernooitje te houden.

Het schaaktoernooi begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur.  Er wordt gespeeld in het kader van Schaakpromotie en gezelligheid staat voorop! Er wordt gespeeld om de eretitel van “Baggerschaker van het jaar”.

Er is verder geen prijzenpot, maar wie alsnog een prijs wil winnen kan een blik of pot groeten meenemen voor de voedselbank, die in ruil hiervoor een lot zal verstrekken. In de loop van de middag zullen er uit de verstrekte loten winnaars worden getrokken.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er rapid- of snelschaak worden gespeeld. Er is beperkt plaats dus tijdig aanmelden is aanbevolen.  Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag 20 juni per telefoon bij wedstrijdleider Mark van Hulst van Schaakvereniging Sliedrecht. Het toernooi is geschikt voor club-, jeugd- en huisschaker.

Foto: Vorig jaar konden deelnemers in het zonnetje schaken

Contactinformatie:
Locatie: Dr. Langeveldplein
Organisator: Schaakvereniging Sliedrecht
Telefoonnummer: 06 - 42 94 33 48


Deel dit bericht met je vrienden!