Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'School of Rock XL @ JC Elektra'
13jul 2013

School of Rock XL @ JC Elektra

Zaterdag 13 juli 2013 vanaf 20:00 uur.

Er staat een mega editie van School Of Rock in de planning. Op deze avond vallen alle puzzelstukjes van het afgelopen schooljaar en seizoen van JC Elektra in elkaar. De jongens van de P.A. Workshop gaan op deze avond allemaal als finale opdracht een band uitmixen op het grote podium van JC Elektra en laten zien dat ze meer dan waardige geluidsmannen zijn geworden! De bands die gaan spelen bestaan allemaal uit scholieren en studenten uit de regio en de 4 meest in het oogspringende bands en talenten van het afgelopen jaar zullen aan bod komen.

Pepperstreet, heeft zich de afgelopen keer bewezen als een muzikaal talentvol en behalve dat een band met een fanschare waar de gemiddelde BN’er jarloes op zou zijn! Ze hebben voor maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli de opnamen voor hun eertse officiële EP gepland staan. De verwachtingen zijn hoog gespannen en het is slechts afwachten tot ze voorgoed te groot zijn geworden voor de regio en ze de stap maken naar het circuit van de grote podia.

Pepperstreet zal deze avond uitgemixt worden door Marijn van Engelen.

Munch’d, speelde eerder al de sterren van de hemel tijdens de afgelopen editie van De Lagewaard Awards waar ze helaas net naast de eerste plek hadden gegrepen. Toch hebben ze de moed niet verloren en zijn ze doorgegaan met onvervalste psychedelische funk!

Munch’d zal deze avond uitgemixt worden door Robin de Bruin.

Volkomen Ruk staat inmiddels bekend als de jongste en meest talentvolle coverband van de regio. Ze zijn de jongens die het initiatief hebben genomen tot het oprichten van School Of Rock en zijn nooit te beroerd om de drumstokken te laten aftikken, de snaren te laten scheuren en de strot uit hun keel te zingen!

Volkomen Ruk zal deze avond uitgemixt worden door Werner van der Plas.

Anomost is een vrij jonge band die net een paar maanden in de stijgers staat maar des al niet te min al een aardig moppie kunnen spelen. Ze hebben twee leden van Short Notice in hun gelederen en weten met dit project de reggae groove goed van de grond te krijgen!

Anomost zal deze avond uitgemict worden door Michael Kraaijeveld.

Daarnaast zullen er verschillende maatschappelijke stagiaires actief zijn om het team van vrijwilligers te ondersteunen en de avond soepel te laten verlopen. Jannick Haskamp en Bryan van Leeuwen zullen allebei hun bijdrage leveren en waar nodig de handen uit de mouwen steken!

Aanvang; 20.00 uur
Entree; 2 euro

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4 Sliedrecht
Organisator: School Of Rock
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!