Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Antiekveiling in Baggermuseum'
28aug 2013

Antiekveiling in Baggermuseum

Woensdag 28 augustus 2013, van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Niet de originele versie van dit bekende tv programma komt naar het Nationaal Baggermuseum, maar wel het gerenommeerd Veilinghuis A. Mak BV uit Dordrecht. Deze kunst- en antiekveiling (sinds 1839) wordt geleid door P.C.(Pieter) Jorissen en zijn echtgenote M.E.(Mariëtte) Jorissen-De Raadt.

Op woensdag 28 augustus 2013 zal van 19:00 tot 20:30 uur een zestig tal objecten getaxeerd gaan worden. Mogelijk heeft u altijd al willen weten wat de herkomst en waarde is van dat bijzondere schilderij, beeld, vaas, uurwerk of sieraad. U heeft nu de kans dit aan de weet te komen. In totaal kunnen 60 voorwerpen getaxeerd worden. Vanaf heden kunt u een taxatienummer komen afhalen in het Nationaal Baggermuseum, waarvoor het museum een bedrag van vijf euro rekent. Per gezin kan maximaal één nummer/object getaxeerd worden.

Omdat er niet meer dan zestig nummers beschikbaar zijn dient u er wel snel bij te zijn. In Sliedrecht en omgeving zijn heel wat mensen die in de baggerindustrie werken of gewerkt hebben. Doorgaans bracht men uit vaak verre oorden de meest bijzondere objecten mee naar huis. Het Natonaal Baggermuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. De zestig deelnemers die een nummer hebben gekocht zijn vanzelfsprekend aanwezig bijn de taxatie. Dit keer is het niet het Nationaal Baggermuseum dat het onderste boven water haalt, maar wordt dit gedaan door het echtpaar Jorissen van het bekende Veilinghuis A. Mak BV uit Dordrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Nationaal Baggermuseum
Organisator: Nationaal Baggermuseum


Deel dit bericht met je vrienden!