Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Opening nieuwe seizoen in J.C. Elektra'
31aug 2013

Opening nieuwe seizoen in J.C. Elektra

Zaterdag 31 augustus 2013.

Het is alweer even geleden maar na een flinke verfbeurt en een kleine verbouwing aan de barruimte van JC Elektra wordt het tijd om de krukken uit het stof te blazen en de deuren weer te openen!

Het nieuwe seizoen zal vol staan van nieuwe ideeen en bands uit binnen en buitenland van het hoogst mogelijke talenten niveau! Voor de bluesliefhebbers in Sliedrecht kunnen we verklappen dat de bluesnacht zal zijn op zaterdag 26 oktober en dat de headliner niemand minder zal zijn dan Julian Sas! Het mag een wonder heten dat deze Nederlandse blueslegende ons mooie dorp aan zal doen om voor de fijnproever de aller lekkerste gitaarklanken te laten galmen.

In september gaat het seizoen in volle sprint uit de startblokken met weer een nieuwe editie van Diepgang, Sliedrecht’s finest als het gaat om elektronische geluiden en elektro bliepjes! The Are komt met een prachtige avond waar Vox von Braun zal spelen, een band die landelijke bekendheid verwierf onder andere door hun optreden bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door!

In december weten we dat we de heren van het Belgische MOONWARD mogen ontvangen. Een psychedelische band die zich vernoemt heeft naar de Sliedrechts/Rotterdamse band The Machine! MOONWARD timmert hard aan de weg en is 1 van Belgisch meest belovende stoner bands.

Verder zullen er in de loop van de komende weken nog velen bands aan het programma worden toegevoegd! Wij zien jullie graag terug op een van onze vele mooie muzikale avonden!


 

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Email:info@elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!