Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '“Peuter Sing-Along” en “Kids on Stage” tijdens de Late Summer Fair'
14sep 2013

“Peuter Sing-Along” en “Kids on Stage” tijdens de Late Summer Fair

Zaterdag 14 september 2013 vanaf 11:45 uur.

Op 14 september wordt op de Kerkbuurt West in Sliedrecht de jaarlijkse Late Summer Fair georganiseerd. Naast de braderie zullen er op het grote podium voor het verenigingsgebouw van Muziekvereniging Crescendo de hele dag concerten gegeven worden. Het publiek kan ondertussen onder het genot van een hapje en drankje op het terras genieten van alle optredens.

Naast concerten van het A-orkest, jeugdorkest en de leerlingen van de AMV organiseert Muziekvereniging Crescendo speciaal voor alle kinderen uit Sliedrecht en omstreken op het podium de “Peuter Sing-Along” en “Kids on Stage”. Als de fair ten einde loopt, blijft het terras nog lekker open terwijl de “Pubdaddies” uit Papendrecht vanaf 15.30 uur zorgen voor een swingende afsluiting van de dag.

Voor kinderen van 1 t/m 5 jaar oud die benieuwd zijn hoe het is om muziekles te hebben van een professionele juf is er om 11.45 uur de “Peuter Sing-Along”. Dit is een muziekles speciaal voor de allerkleinsten, waarbij de peuters samen met ouders of grootouders zingen en dansen op de maat van de muziek. “Kids on Stage” start om 13.45 uur en is bedoeld voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar oud. De kinderen leren in een uurtje blokfluiten en geef aan het einde van de les een gaaf concert op het grote podium met begeleiding van het jeugdorkest.
 
Deelname is aan beide activiteiten is helemaal gratis. Kinderen kunnen zich van tevoren opgeven op www.crescendosliedrecht.nl . Op 14 september kunnen de deelnemers zich op de aangegeven tijden melden bij de promotiekraam van Crescendo vlakbij het grote podium.

Op de website van Crescendo vindt u verder het gedetailleerde programma van de concerten en activiteiten van Crescendo tijdens de Late Summer Fair.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt-West
Organisator: Crescendo


Deel dit bericht met je vrienden!