Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Music Kids Project Wilhelmus - 12e seizoen'
03okt 2013

Music Kids Project Wilhelmus - 12e seizoen

Donderdag 3 oktober 2013, van 19:00 uur tot 19:45 uur.

Voor de twaalfde keer gaat bij Wilhelmus’ Muziekkorpsen het Music Kids Project van start!

Wat houdt dat project eigenlijk in? Lydia Hartog vertelt: “Veel ouders vinden het juist in deze tijd belangrijk om hun kinderen ook een stukje muzikale opvoeding te geven. Maar waar moet je daarvoor zijn, vinden de kinderen het wel leuk, welk instrument kies je, is het betaalbaar … allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben!”

Gedurende 13 lessen maken de kinderen kennis met alle onderdelen die we binnen Wilhelmus’ Muziekkorpsen hebben: er is aandacht voor percussie, colorguard, twirling, dans en trompet. Kinderen kunnen op deze manier geheel vrijblijvend meedoen en na de Music Kids lessen samen met hun ouders besluiten of ze verder willen en lid willen worden van onze vereniging. Het zijn dus geen muzieklessen zoals bij de muziekschool (die Wilhelmus’ overigens ook wel zelf in huis heeft), maar kinderen gaan juist ontdekken of ze het leuk vinden. De lessen zijn ontspannen, gezellig en toch uitdagend en worden gegeven door ervaren mensen, veelal uit het onderwijs. Muziek maken bij Wilhelmus doe je samen, dus is er ook ruime aandacht voor groepsvorming.

Inmiddels hebben zo’n 250 kinderen de Music Kids lessen gevolgd en zijn er meer dan 50 lid geworden van Wilhelmus.

Wat zijn de kosten en waar kunnen belangstellenden terecht? Hartog: “Om de drempel laag te houden vragen wij een bijdrage van slechts € 1,- per les. De lessen (van 45 minuten) worden gehouden in het verenigingsgebouw van Wilhelmus’ Muziekkorpsen aan de P.A. de Genestetstraat 31 in Sliedrecht. Op donderdag 3 oktober is er om 19.00u een uitleg over het Music Kids programma en de dag daarna, op vrijdag 4 oktober dus, start de eerste les om 17.00u!”

Voor vragen en meer informatie: Lydia Hartog, tel. 0184 - 774340 of musickids@wilhelmus.org

Contactinformatie:
Locatie: P.A. de Genestetstraat 31 in Sliedrecht
Organisator: Wilhelmus’ Muziekkorpsen
Telefoonnummer: 0184 - 774340
Email:musickids@wilhelmus.org


Deel dit bericht met je vrienden!