Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Optreden Taymir & Pepperstreet'
12okt 2013

Optreden Taymir & Pepperstreet

Zaterdag 12 oktober 2013.

Zaterdag 12 Oktober
Alternative-Rock
Taymir & Pepperstreet
 
Het wordt weer tijd om een heerlijk avond neer te zetten met aanstormende Nederlandse talenten uit de alternatieve rock-scene. Dit keer is het de eer aan de veelbelovende Haagse band Taymir! Ze zullen bijgestaan worden door de Papendrechtse talenten van Pepperstreet die 24 oktober in het Dolhuis in Dordrecht vol trots hun debuut EP zullen gaan presenteren.
 
Taymir, is een jonge band die barst van het talent. Met een vers platencontract opzak een nieuw boekingsbureau in de vorm van Rock’n Roll Highschool, bekend van bands als Blaudzun, Jacco Gardner en The Kik, die ze bijstaat en een opkomende tour samen met niemand minder dan Di-rect. Lijkt het alsof er helemaal niks in de weg staat van deze band om Nederland in een record tijd te gaan veroveren. Op 25 oktober zal het debuutalbum genaamd Phosphene landelijk uitkomen en in de betere platenzaak verkrijgbaar zijn.  
De band maakt aanstekelijke indie pop rock die sterk doet denken aan de bands uit het begin van de jaren 60, vrolijk, melodieus en bovenal ontzettend muzikaal!
 
Aanvang; 20.00 uur
Entree; 4 euro
 
 
Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!