Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Nieuw bij Crescendo: Zangles'
14okt 2013

Nieuw bij Crescendo: Zangles

Iedere maandag, van maandag 14 oktober 2013 tot en met dinsdag 14 oktober 2014.

Al jaren biedt de Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht muzieklessen aan op diverse instrumenten, maar zangles ontbrak tot nu toe nog in het aanbod. Maar vanaf januari komt daar verandering in. Crescendo heeft een enthousiaste zangdocente aangenomen die in januari gaat starten met lesgeven.

De zangdocente is Milène van der Smissen. Milène zit nu in het laatste jaar van het Conservatorium te Rotterdam en volgt daar de richting muziektheater. Op dit moment is ze bezig met een minor Educatie, waar zij alles leert over het lesgeven. Haar passie voor muziek is eigenlijk haar hele leven al aanwezig. Al op haar vierde jaar begon zij met dansen en acteren bij een muziekschool in haar omgeving. Toen Milène 9 jaar was, is zij begonnen bij het Hofplein theater. Hier heeft ze de liefde voor zang, dans en toneel echt ontdekt. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en maakt Milène van haar hobby haar beroep. Naast haar studie aan het conservatorium treedt zij regelmatig op. Dit doet ze solo met zangduo “SiS”, of met Funk- en Soulband “StraX”. Ook heeft Milène ook veel affiniteit met les geven. Ze is erg enthousiast en heeft heel veel zin om aan de slag te gaan bij Crescendo. Ze hoopt zowel kinderen als volwassenen op een leuke manier het vak van het zingen te leren.

De zanglessen bij Crescendo zullen gegeven worden volgens het Estill Voice Trainings System (EVTS). Dit is een zangtechniek die voornamelijk binnen de theaterwereld (musical, licht klassiek) veel gebruikt wordt, maar eigenlijk van toepassing is op allerlei soorten muziek. Ieder persoon is anders en iedereen wil iets anders. Vandaar dat ook elke leerling een persoonlijke behandeling zal krijgen. Voor de invulling van de lessen kan gedacht worden aan: vocale opwarmingen, technische oefeningen, repertoire opbouw, muzikale interpretatie, etc. Verder zal er, indien gewenst, op den duur aandacht besteed worden aan het leren zingen vanaf bladmuziek. Wanneer kinderen nog jong zijn, zullen de zanglessen aangepast worden aan de leeftijd van het kind.

De zanglessen zullen plaatsvinden op maandagavond in Crescendo’s verenigingsgebouw C-12, Kerkbuurt 156 in Sliedrecht. Er zijn twee mogelijkheden: iedere week 30 minuten les voor € 47,00 per maand of eens per 14 dagen een half uur les voor € 23,50 per maand. De minimumleeftijd is 10 jaar.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u terecht op www.crescendosliedrecht.nl/zangles of stuur een email naar info@crescendosliedrecht.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Verenigingsgebouw C-12, Kerkbuurt 156
Organisator: Crescendo


Deel dit bericht met je vrienden!