Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De zorg voor uw naaste de baas'
28okt 2013

De zorg voor uw naaste de baas

Maandag 28 oktober 2013.

Het overkomt iedereen. Een gezinslid of familielid wordt langdurig ziek en u neemt de zorg op u. Maar hoe handhaaft u zich te midden van alle rollen en taken? Hoe houdt ú het vol?

Stichting Welzijnswerk Sliedrecht biedt ondersteuning door middel van cursus ‘De zorg de baas’. Deze cursus is bedoeld voor mantelzorgers die samen met lotgenoten willen werken aan het beter volhouden van de zorg. Door middel van informatie en praktische oefeningen krijgt u inzicht in de rol van mantelzorger. In deze cursus staat u als verzorgend familielid of naaste dan ook centraal. Veel mantelzorgers lopen vast in de zorg voor de ander. Tijdens deze cursus leert u onder meer inzicht te krijgen in: het eigen functioneren; bij wie u terecht kunt met uw vragen; hoe houdt u ook nog tijd over voor uzelf. U krijgt diverse handvatten aangereikt om uzelf, te midden van alle  rollen en taken, te handhaven en een balans te vinden tussen de zorg voor een ander en uw eigen (gezins)leven.

Op 28 oktober start de cursus ‘De zorg de baas’ voor mantelzorgers. De cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten en wordt gegeven in gebouw De Reling, Industrieweg 13 in Sliedrecht. De cursus wordt verzorgd door mevr. R. de Stigter en mevr. E. de Meza.

 

Contactinformatie:
Locatie: De Reling, Industrieweg 13
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-416 729
Email:zorg@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!