Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Verwenavond voor mantelzorgers'
08nov 2013

Verwenavond voor mantelzorgers

Vrijdag 8 november 2013, van 17:30 uur tot 21:45 uur.

Tijdens de Dag van de Mantelzorg op vrijdag 8 november organiseert het Mantelzorgpunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht een verwenavond voor alle mensen, jong en oud, die zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid.

Dus ook jongeren die een zorgtaak in het gezin hebben, omdat een van de ouders zorg nodig heeft, zijn van harte welkom! Op de dag van de mantelzorg worden de mantelzorgers in het zonnetje gezet, zo worden zij bedankt voor alles wat zij doen voor hun naaste(n). 

Mantelzorgers hebben deze verwendag dubbel en dwars verdiend! De verwenavond vindt plaats in De Reling, Industrieweg 13 in Sliedrecht en duurt van 17.30 tot 21.45 uur.

U kunt ontspannen aanschuiven voor een gezellig diner. Vervolgens kan iedereen deelnemen aan een interactieve workshop, waarna de avond op bijzondere wijze muzikaal wordt afgesloten.

Aanmelden kan tot 5 november bij SWS op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur. Indien u dieetwensen heeft of liever na het eten (19.30 uur) aansluit, geeft u dit dan direct door bij uw aanmelding.

Contactinformatie:
Locatie: De Reling, Industrieweg 13
Organisator: Mantelzorgpunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 416729
Email:zorg@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!