Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'De jonge muzikanten van Crescendo geven Circusconcert'
09nov 2013

De jonge muzikanten van Crescendo geven Circusconcert

Zaterdag 9 november 2013 vanaf 19:00 uur.

Op zaterdagavond 9 november wordt de aula van het Griendencollege omgetoverd tot een waar circus. De jeugdorkesten van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht nemen u helemaal mee in de wereld van de circusmuziek tijdens hun eigen Circusconcert dat in het Griendencollege zal plaatsvinden.

De twee jeugdorkesten onder leiding van dirigent Paul Langerman verzorgen deze avond een avondvullend programma, leuk voor jong en oud. Behalve de jeugdorkesten laten ook de leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming al zien wat ze in huis hebben, ondanks dat ze nog maar een paar maandjes muziekles hebben. Verder is een circus zonder een spreekstalmeester niet compleet, dus uiteraard zal die tijdens dit concert ook aanwezig zijn. De jonge muzikanten van Crescendo spelen zeer bekende stukken als Afro Circus en de CanCan, maar ook minder bekende stukken, waaronder A night at the circus en The circus is in town.

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt €  6,50. Kinderen tot en met 12 jaar betalen slechts € 2,50. De kaarten zijn verkrijgbaar op 9 november aan de deur. U kunt ook nu alvast kaarten reserveren via www.crescendosliedrecht.nl. Het concert begint om 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur. Het concert vindt plaats in het Griendencollege, Professor Kamerlingh Onneslaan 109, 3362 VE te Sliedrecht.

Contactinformatie:
Locatie: Griendencollege, Professor Kamerlingh Onneslaan 109
Organisator: Muziekvereniging Crescendo
Website:http://www.crescendosliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!