Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crescendo ft. André de Jager in de Grote Kerk van Sliedrecht'
16nov 2013

Crescendo ft. André de Jager in de Grote Kerk van Sliedrecht

Zaterdag 16 november 2013 vanaf 20:00 uur.

Op zaterdag 16 november kunt u in de Grote Kerk van Sliedrecht komen genieten van de mooiste klassieke muziek bij Crescendo Classique. Crescendo Classique staat voor een avond voor jong en oud, vol bekende klassiekers die worden uitgevoerd door het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo en met medewerking van organist André de Jager.

In de afgelopen maanden heeft het A-orkest van Crescendo zich volledig gefocust op de klassieke muziek en er is geen betere plaats denkbaar om dat aan het publiek te laten horen dan in de mooie Grote Kerk van Sliedrecht. Het orkest speelt bekende muziek van onder andere Wagner, Fauré, en de Slavische Mars van Tsjaikowski, maar ook het minder bekende concert voor Altsaxofoon van Binge dat zeker de moeite waard is om te beluisteren.

Daarnaast zal organist André de Jager zich laten horen op het prachtige monumentale Naberorgel van de kerk. Hij speelt voor u de bekende Toccata van Bach en een eigen improvisatie daarop. Ook speelt André samen met het orkest de orgelsymfonie van Saint-Saens. Stelt u zich eens voor hoe spectaculair dat zal klinken: een orkest en orgel samen op volle sterkte!

Terwijl de orkestleden en organist nog een paar weken hard repeteren, kunt u nu al entreekaarten reserveren zodat u verzekerd bent van een plaats. Bestel online via www.crescendosliedrecht.nl, dan liggen de kaarten voor u klaar bij de kassa. Op 16 november kunt u ook nog gewoon kaarten kopen bij de ingang van de kerk. De entreekaarten kosten € 10,- per stuk. De aanvangstijd is 20.00 uur en de kerk gaat open om 19.30 uur.

Contactinformatie:
Locatie: Grote Kerk
Organisator: Crescendo
Website:http://www.crescendosliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!