Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Expositie'
18nov 2013

Expositie

Van maandag 18 november 2013 tot en met woensdag 30 april 2014, van 14:00 tot 17:00 uur.

Bezoek de stad van de tsaren in 2014. In het Nationaal Baggermuseum is tot april 2014 een tentoonstelling te zien over de door Nederlandese baggerbedrijven gebouwde waterkering bij Sint Petersburg.

Alle bezoekers aan deze tentoonstelling kunnen een formulier invullen waardoor zij kans maken op een korting van honderd euro voor een reis naar Sint Petersburg. Deze korting wordt aangeboden door Arke Reizen, Stationsweg 1 te Sliedrecht. U kunt daarbij kiezen uit een vliegreis van Amsterdam naar Sint Petersburg inclusief drie overnachtingen in het comfortabele Dostoevsky Hotel.

Er kan ook gekozen worden voor een 15-daagse cruise met het ms “Rotterdam” met vertrek en aankomst in Rotterdam. Tijdens deze cruise bezoekt u Kopenhhagen, Warnemünde, Tallin, Sint Petersburg, Helsinki, Stockholm en Arhus. Voor beide reizen geldt de aangeboden korting van honderd euro. Bezoek de tentoonstelling over de stormvloedkering bij Sint Petersburg en maak kans op de cheque van honderd euro.

De cheque zal worden uitgereikt eind maart 2014. Datum en tijd zal worden bekend gemaakt door het Nationaal Baggermuseum in samenwerking met Arke Reizen. Het Nationaal Baggermuseum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur en op
zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur. 

Contactinformatie:
Locatie: Nationaal Baggermuseum
Organisator: Nationaal Baggermuseum
Website:www.bagermuseum.nl


Deel dit bericht met je vrienden!