Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Psychedelica met Barabas (BE) en Moonward (BE)'
07dec 2013

Psychedelica met Barabas (BE) en Moonward (BE)

Zaterdag 7 december 2013 vanaf 20:00 uur.

Een nieuwe editie van Belgium Rocks waarin twee talentvolle bands uit de Belgische alternatieve scene in JC Elektra uitgenodigd worden om hun kunnen aan Nederland te presenteren. Dit keer is het de beurt aan twee zeer talentvolle psychedelische stoner bands die de laatste twee jaar hard bezig zijn geweest met het bestormen van de Belgische podia en festivals. Deze editie is het de beurt aan niemand minder dan Barabas en Moonward!

Moonward is een traditionele drie mans formatie bestaande gitaar/zang, bas en drums. Moonward heeft zich laten inspireren door grote bands uit het verleden zoals Jimi Hendrix en Kyuss en recentere bands als Queens Of The Stone Age en The Machine. Deze Belgische jongens zijn alle drie net 20 jaar en zijn groot fan van onze Nederlandse Stoner trots The Machine, zij hebben hun band dan ook vernoemd naar een nummer van The Machine. Ze brengen lange uitgesponnen nummers waarin muzikale variatie de toon voert. Voor de liefhebber van het Stoner genre een absolute must!

Barabas, een Belgische psychedelische band die hoe kan het ook anders vernoemt is naar een zeer bekende mede Belg uit de verhalen van Willy van der Steen. Barbas kent heftige muzikale stukken die afgewisseld worden door lange rustige gitaar solo’s. de zang van deze band geeft het geheel dat extra beetje power mee waardoor de toegankelijkheid van de muziek vergroot wordt.

De entree voor deze avond bedraagt slechts 3 euro, de deuren gaan open om 20.00 uur!

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!