Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Marco van Ham exposeert in verpleeghuis Waerthove'
18dec 2013

Marco van Ham exposeert in verpleeghuis Waerthove

Van woensdag 18 december 2013 tot en met zaterdag 1 maart 2014.

In verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht wordt de nieuwe expositie van Marco van Ham uit Sliedrecht tentoongesteld, genaamd ‘Herfst in Beeld’. Zijn foto’s zijn tot 1 maart 2014 te zien in deze locatie van Rivas Zorggroep.

Herfst in beeld
Marco van Ham heeft zijn hele leven interesse gehad in fotografie, maar de laatste jaren heeft hij zich er meer in verdiept. Hij houdt zich bezig met diverse vormen van fotograferen, zoals studio-, kinder- en sportfotografie. Maar met name de natuur fascineert hem in al zijn facetten. ‘De verschillende seizoenen en met name de herfst zijn zo bijzonder dat ik dit graag in de vorm van deze expositie wil laten zien en delen.’ Marco vervolgt: ‘Met ‘Herfst in Beeld’ heb ik zo goed mogelijk getracht de diversiteit van kleuren in beeld te brengen.’

Huiselijke sfeer
De expositie ‘Herfst in Beeld’ is tot 1 maart 2014 te bewonderen in verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht. In verpleeghuis Waerthove zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een huiselijke sfeer, wat past binnen het Planetree-concept waar Rivas mee werkt. Hierbij staan onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal. Belangstellenden zijn van harte welkom in verpleeghuis Waerthove.

Informatie
Voor meer informatie over verpleeghuis Waerthove en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Verpleeghuis Waerthove
Organisator: Rivas


Deel dit bericht met je vrienden!