Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Birt of Joy & The Mad Trist'
21dec 2013

Birt of Joy & The Mad Trist

Zaterdag 21 december 2013 vanaf 20:00 uur.

Het mag een klein wonder heten maar het is gelukt! Birt of Joy en The Mad Trist komen naar JC Elektra toe om Sliedrecht te voorzien van de nodige dosis rock’n roll! Beide bands zijn inmiddels grootheden in de Nederlandse muziekscene en gooien hoge ogen om ook Europees een toontje mee te mogen spelen!

Birth Of Joy, de band die in 2012 als een van de grote verrassingen gelde van het Tuinfeest 2012. De band maakt muziek die sterk geënt is op The Doors en het klassieke Hammond orgeltje. Nu zijn we ruim anderhalf jaar veder en nu gelden ze als een van de grotere rockbands uit de alternatieve scene van Nederland. Mischien kent u Will & The People van de zomerhit van 2012, Lion in The Morning Sun? Birth Of Joy is onlangs met hen de studio ingedoken om samen te werken aan een nummer voor hun nieuwe album. Als dat allemaal nog niet genoeg is mogen ze dit jaar ook nog eens op Eurosonic Noorderslag spelen, het grootste showcase festival van Europa. In februari zal Birth Of Joy gaan komen met een nieuw album en een uitgebreide toer langs alle grote zalen en festivals van Nederland, Paradiso en Paaspop zijn al bevestigd!

Birth of Joy – Motel Money Away

The Mad Trist, een van Nederlands meest veelbelovende bands in de alternatieve rock op dit moment. Hun nieuwe videoclip werd in 1 maand tijd al ruim 20.000 keer bekeken, stonden ze bij De Wereld Draait Door, de eerste plaat werd geproduceerd door niemand minder dan Torre de frontman van De Staat!, Toerde ze als voorprogramma van Triggerfinger, stonden ze op Noorderslag en werden ze tweede in de wereldwijde muziekcompetitie Emerganza! Een staat van dienst die doet gloven dat we deze band niet lang meer vast kunnen houden voor onze koude kikkerlandje!

The Mad Trist – Pie in The Sky

De deuren gaan open om 20.00 uur.

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!