Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bloemschikclub'
08jan 2014

Bloemschikclub

Iedere eerste woensdag van de maand, van woensdag 8 januari 2014 tot en met woensdag 1 oktober 2014.

U bent hartelijk welkom op onze bloemschikclub “Crocus”. Onze eerste cursusavond bloemschikken in het nieuwe jaar wordt gehouden op woensdagavond 8 januari 2014 in de Lockhorst.

Het lidmaatschap van “Crocus” betekent dat er meestal elke eerste woensdagavond van de maand een mooi bloemstuk wordt gemaakt. De avonden worden gehouden in partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Er wordt les gegeven door professionele bloemisten, zodat u elke keer met een mooi eigentijds stuk thuis komt. Het groen en de bloemen komen vers van de veiling, waardoor het bloemstuk doorgaans zeker 2 à 3 weken mooi blijft.
Het bloemschikken is zowel voor gevorderde als voor beginnende deelnemers. U wordt stap voor stap geholpen en u gaat met een prachtig bloemstuk naar huis.
Kunt u een keertje niet aanwezig zijn, dan kunt u zelf voor vervanging zorgen of de bloemen op laten halen. Bent u ziek, dan proberen wij het bloemstuk voor u te laten maken. U hoeft dus geen enkel bloemstuk te missen!
In de maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven.
De prijs voor een jaar bloemschikken bedraagt € 150,00 per jaar voor 10 maal bloemschikken.
De prijs is inclusief ondergrond (schaal, bloempot of krans) en koffie/thee.
Het bedrag kan in termijnen worden betaald.

Het bloemschikken is alleen voor leden van Groei en Bloei. Zij ontvangen iedere maand het Tijdschrift Groei en Bloei en kunnen gratis deelnemen aan de lezingen, kofferbakruilbeurzen e.d.

Contactinformatie:
Locatie: De Lockhorst
Organisator: Bloemschikclub
Telefoonnummer: 0184-612224
Email:aliestout@kpnplanet.nl
Website:www.alblasserwaard.groei.nl


Deel dit bericht met je vrienden!