Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Wekelijkse inloopochtend van Rivas Zorggroep'
15jan 2014

Wekelijkse inloopochtend van Rivas Zorggroep

Iedere woensdag, van woensdag 15 januari 2014 tot en met donderdag 1 januari 2015, van 11:00 tot 12:00 uur.

Rivas Zorggroep houdt wekelijks inloopochtenden in Sliedrecht. Deze vinden iedere woensdag plaats van 11.00 tot 12.00 uur in het kantoor van Rivas aan de Rembrandtlaan (flat de Lijster) in Sliedrecht. Iedereen kan hier terecht met vragen en advies over zorg. Regelmatig staat een thema centraal.

‘Tijdens deze ochtenden is er een verpleegkundige aanwezig om bezoekers te ontvangen en hen te woord te staan’, zegt Eline Kranendonk, teamleider bij Rivas. ‘Deze professional kan vertellen over de mogelijkheden van de thuiszorg in het algemeen, maar bijvoorbeeld ook over langer zelfstandig thuis wonen.’

Diverse thema’s
Naast de algemene informatie over zorg staat op een aantal woensdagen een thema centraal. Voor de maand januari is dat op 15 januari dagbesteding, 22 januari het consultatiebureau voor senioren en op 29 januari huishoudelijke hulp. Een maand later volgt op 12 februari maaltijdservice, 19 februari zorghulpmiddelen en op 26 februari diabetes.

Locatie en aanmelden
De inloopochtenden van Rivas vinden plaats in het kantoor van Rivas aan de Rembrandtlaan (flat de Lijster) in Sliedrecht. Iedereen kan tussen 11.00 en 12.00 uur binnenlopen. Aanmelden is niet nodig, belangstellenden zijn van harte welkom.

Contactinformatie:
Locatie: Rivas aan de Rembrandtlaan (flat de Lijster)
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!