Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kleine Prijs van de Alblasserwaard'
25jan 2014

Kleine Prijs van de Alblasserwaard

Zaterdag 25 januari 2014 vanaf 20:00 uur.

De Kleine Prijs van de Alblasserwaard staat weer op het punt van beginnen. De altijd spannende strijd waarin bands met volle overgave spelen om de titel en de bijbehorende prijs, het openen van Elektra’s Tuinfeest 2014! De eerst kandidaat was al bekend op vrijdag 15 januari doordat de talenten van Rusted Feathers de muzikale bandwedstrijd van Scholengemeenschap De Lagewaard wisten te winnen! De overige kandidaten zijn afgelopen week doormiddel van demo selectie geselecteerd voor de finale ronde in JC Elektra. De strijd wordt dit jaar gestreden door maar liefst vier bands; Kid Harlequin, MXRCXL, Grimm van Dango en Rusted Feathers.

Kid Harlequin, een muzikaal gezelschap waarbij alle bandleden hun roots hebben liggen bij het Amsterdams Conservatorium. Enkele bandleden hebben al eens gespeeld op het tuinfeest met het toeb veelbelovende Project D. Nu zijn ze terug met een band die Rock en Elektro invloeden weet samen te smelten in een spannend en muzikaal uitdagend geheel.

MXRCXL, Rotterdamse rouwe rock’n roll! Ze komen met scheurende gitaren beukende drumsecties en een rauw stemgeluid waar je niet om heen kan en wil. De grote vraag zal natuurlijk zijn, zijn ze in het live net zo goed als op tape? Soms ligt de kracht van een band verborgen in de eenvoud, geen extra opsmuk maar recht toe recht aan rocken!

Grimm van Dango, een band die is samengesteld uit de Rotterdamse singer/songwriter Tessa van Gemert en rockband The Harlets. Ze brengen verzorgde liedjes waarbij zowel de kant van zangeres Tessa wordt uitgelicht en de rock invloeden van The Harlets, verzorgde liedjes met een stevig randje is wat ze je komen brengen!

Rusted Feathers, soms zijn er jonge muzikanten waarvan het talent met geen pen te beschrijven valt en zo is het met deze jongen jongens, een absolute buitencategorie waarvan we hoe dan ook in de toekomst veel zullen gaan horen. Aan alle kanten kan men zien, horen en voelen dat er iets bijzonders op het podium staat te gebeuren en dan is het slechts in spanning afwachten opdat wat ze de liefhebber aan klanken gaan voorschotelen. De grote vraag voor deze jonge jongens is kunnen ze het gebrek aan ervaring compenseren met talent en de prijs mee naar huisnemen!?

Speelschema;
21.15 – 21. 45  Rusted Feathers
22.15 – 22.45  Grimm van Dango
23.15 – 23.45  MXRCXL
00.15 – 00.45  kid Harlequin

De zaal gaat open om 20.00 uur de entree voor deze avond bedraagt slechts 3 euro!

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!