Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kerk & Israël werkgroep ontvangt echtpaar Ris'
30jan 2014

Kerk & Israël werkgroep ontvangt echtpaar Ris

Donderdag 30 januari 2014 vanaf 20:00 uur.

Sliedrecht. Op donderdag 30 januari a.s. organiseert de werkgroep Kerk & Israël, een samenwerking van de Nederlands Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, een bijzondere informatie avond, in aanwezigheid van Aad en Ingrid Ris.

Dit echtpaar reist sinds 2010 jaarlijks drie maanden per jaar naar Israël om daar te wonen en te werken. In de afgelopen jaren hebben zij zodoende veel van het land leren kennen en ook van de inwoners. Zo zijn er contacten ontstaan met Orthodoxe, Messiaanse en Seculiere Joden, maar ook met Palestijnen en Koerden.

Zij zullen over hun ervaringen spreken en over het werken met Nederlandse Holocaust overlevenden, etc. Dat alles in het licht van de bijzondere plaats van Israël, te midden van alle andere volken daar. Ondanks alle ontberingen, vroeger en ook in deze tijd, heeft dit volk zich staande weten te houden.

De avond wordt gehouden in het kerkelijk centrum ‘de Voorhof’, Middeldiepstraat 6 en vangt aan om 20.00 uur; vanaf 19.45 is er inloop met koffie/thee. Iedereen is van harte welkom.
 

Contactinformatie:
Locatie: kerkelijk centrum ‘de Voorhof’, Middeldiepstraat 6
Organisator: Kerk & Israël


Deel dit bericht met je vrienden!