Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'CDA organiseert: 'Netwerkbijeenkomst werkzoekenden''
07feb 2014

CDA organiseert: 'Netwerkbijeenkomst werkzoekenden'

Vrijdag 7 februari 2014 vanaf 15:30 uur.

Op vrijdag 7 februari 2014 organiseert het CDA Sliedrecht een netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in het CDA-huis aan de Kerkbuurt 126.

Als je werkzoekende bent, mis je niet alleen een dagbesteding en inkomsten, maar vooral ook sociale contacten. Terwijl werkenden en ondernemers vaak netwerkbijeenkomsten hebben, zijn werkzoekenden vaak ‘eenzaam’ op zoek naar werk. Daarom dit initiatief: een bijeenkomst voor werkzoekenden om ervaringen te delen en elkaar te inspireren. De bijeenkomst heeft vooral het karakter van onderlinge ontmoeting.

Vanaf 15.30 uur bent u welkom. Ton Spek, adviseur arbeidstoeleiding en nummer 2 op de kieslijst voor het CDA, zal om circa 16.00 uur een korte workshop geven over ‘Kleurrijk solliciteren’. Hoe kan je door je sollicitatiebrief en CV opvallen tussen de tientallen reacties op een vacature. De eerste indruk maak je tenslotte maar één keer. Daarna is er nog volop gelegenheid met elkaar door te praten. Ook Pieter Heerma (CDA Tweede Kamerlid en woordvoerder ‘Arbeidsmarkt’) komt langs en wil graag uw verhaal horen.

Contactinformatie:
Locatie: CDA-huis Kerkbuurt 126
Organisator: CDA


Deel dit bericht met je vrienden!