Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Loifior (DE) & We Sell Guns'
08feb 2014

Loifior (DE) & We Sell Guns

Zaterdag 8 februari 2014 vanaf 20:00 uur.

The Are heeft weer een mooie alternatieve avond op het Podium van Jc Elektra neer weten te zetten. Dit keer is het hem gelukt om niemand minder dan het Duitse Loifior naar Nederland te halen samen met de talenten van We Sell Guns van de SENA POPNL Awards 2013!

Loifior, is het beste te omschrijven als experimentele Duitse Indie die Duitstalig voor de dag komt. Een combinatie die niet vaak gemaakt wordt maar zeker zeer succesvol voor deze jongens uitpakt. Duitsland ligt al aan hun voeten en nu zijn ze bezig de grenzen te verlegen om Nederland en de Scandinavische landen voor zich te winnen! 

We Sell Guns, geldt als een van de grootste talenten binnen de zuid-hollandse muziekscene. Eerder wonnen ze al de Grote prijs van Zuid-holland en wisten ze net niet de SENA POPNL Awards binnen te slepen. Vele boekers spraken hun voorkeur voor deze jonge jongens al uit en ook 3FM heeft ze al live in de uitzending gehad! Nu heeft The Are ze naar Sliedrecht gehaald om ook ons te overtuigen van deze jonge super talenten.

De entree voor deze avond bedraagt slechts 3 euro.

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4, Sliedrecht
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!