Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Training: 'Positief begeleiden van kinderen en jongeren''
27feb 2014

Training: 'Positief begeleiden van kinderen en jongeren'

Iedere zondag, van donderdag 27 februari 2014 tot en met donderdag 13 maart 2014.

Vrijwilligers die met kinderen en/of jongeren werken, hebben de mogelijkheid om hen iets positiefs mee te geven en hun steentje bij te dragen aan het zelfvertrouwen van deze kids. In de kern wil ieder kind gezien worden en wil graag zijn/haar kwaliteiten, krachten en mogelijkheden ontwikkelen.

Natuurlijk ontmoeten vrijwilligers ook kids die een gebrek aan zelfvertrouwen hebben of zichzelf weinig laten zien. Of misschien begeleiden ze soms kinderen die in eerste instantie wat negatief of brutaal uit de hoek kunnen komen, maar van binnen toch ook wat onzeker lijken te zijn.

Hoe zouden vrijwilligers in zulke situaties een positieve bijdrage kunnen leveren? Ieder kind is slim, mooi en leuk op zijn eigen unieke manier en het is belangrijk om hen te laten zien en begrijpen hoe dat voor hen geldt!
 
Het Vrijwilligerspunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht wil ook op dit gebied graag ondersteuning bieden aan (sport)verenigingen, scholen, kerken en maatschappelijke organisaties in Sliedrecht. Daarom organiseren wij een training in samenwerking met KLERKX, training, coaching en advies.

De training bestaat uit twee avonden: 27 februari en 13 maart a.s. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-416729
Email:vrijwillig@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!