Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ bij Rivas in Sliedrecht'
05mrt 2014

Workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ bij Rivas in Sliedrecht

Woensdag 5 maart 2014, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Rivas Zorggroep houdt in Sliedrecht de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Datum en locatie
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ vindt woensdag 5 maart van 10.00 tot 11.30 uur plaats in Sliedrecht. Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen op woensdag 1 oktober of dinsdag 11 maart in Papendrecht.

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een workshop die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd organiseert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Rivas Zorglijn.

Contactinformatie:
Locatie: Rivas Sliedrecht
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Email:vodi@rivas.nl
Website:www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!