Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Foto-Expositie van Marco van Ham'
06mrt 2014

Foto-Expositie van Marco van Ham

Van donderdag 6 maart 2014 tot en met zondag 1 juni 2014.

In verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht wordt de nieuwe foto-expositie van Marco van Ham uit Sliedrecht tentoongesteld. De tentoonstelling heeft de titel ‘Natuur vrij werk’. De expositie is tot 1 juni in deze Rivas-locatie te zien.

Natuur vrij werk
Marco van Ham heeft al eerder geëxposeerd in verpleeghuis Waerthove met de expositie ‘Herfst in Beeld’. Ditmaal is hij terug met de foto-expositie ‘Natuur vrij werk’, waarin hij aandacht schenkt aan de natuur in het algemeen. ‘Er is veel te zien: van paars gekleurde heide tot platanen en van een grote bonte specht die zijn jong voert tot een schuilend reekalf’, zegt Marco van Ham. ‘Dit zijn stuk voor stuk beelden die mij opvielen terwijl ik fietste of wandelde door de natuur. Dan voel ik me compleet in mijn element.’ De foto-expositie is tot 1 juni 2014 te bewonderen voor bewoners en bezoekers van verpleeghuis Waerthove.

Huiselijke sfeer
In verpleeghuis Waerthove zijn regelmatig exposities te zien, waarvan de laatste ook van Marco van Ham was. De exposities dragen bij aan een huiselijke sfeer, wat past binnen het Planetree-concept waar Rivas mee werkt. Hierbij staan onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal. Belangstellenden zijn van harte welkom in verpleeghuis Waerthove.

Informatie
Voor meer informatie over verpleeghuis Waerthove en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen.

Contactinformatie:
Locatie: Verpleeghuis Waerthove
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: Rivas Zorglijn 0900-
Website:www.rivas.nl.


Deel dit bericht met je vrienden!