Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Boekenweek bij Boekhandel De Waard'
07mrt 2014

Boekenweek bij Boekhandel De Waard

Van vrijdag 7 maart 2014 tot en met zaterdag 15 maart 2014.

Tot en met 15 maart is het bij boekhandel De Waard weer Boekenweek. In deze periode ontvangt u bij aanschaf van tenminste € 12,50 aan boeken gratis het actieboek Een mooie jonge vrouw, geschreven door Tommy Wieringa. Boekhandel De Waard sluit met deze promotiecampagne aan bij de landelijke campagne, die jaarlijks wordt georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.blz.nl/dewaard

Het assortiment bij Boekhandel De Waard is heel breed. Voor elke lezer is er wel een boek te vinden. En niet op voorraad…..het is zo besteld. Een boek bestellen kan ook thuis gebeuren op elk moment van de dag. De speciale boekhandelsite www.blz.nl/dewaard geeft alle informatie en een besteld boek wordt de volgende dag zonder extra bezorgkosten bij de klant afgeleverd.

Ook op het gebied van christelijke lectuur kunt u bij de boekhandel op de Kerkbuurt terecht. Een speciaal ingerichte kelder biedt volop keus in bijbels, liedboeken, theologische lectuur, bijbelse dagboeken, kinderbijbels, doop- en verjaardagsgeschenken, wenskaarten met o.a. gedichten, gedichtenbundels…. U vindt bij boekhandel De Waard ook een ruime keus christelijke romans en streekboeken. Een bezoek zeker waard. Tevens ontvangt u in deze week het christelijke actieboek bij aankoop van € 12,50 aan boeken. Dit boek is geschreven door Lisette Heg en heeft als titel Later.

Contactinformatie:
Locatie: Kerkbuurt 48-50
Organisator: Boekhandel de Waard
Telefoonnummer: 0184-420269
Email:boekhandel@dewaardsl.nl
Website:www.boekhandeldewaard.nl


Deel dit bericht met je vrienden!