Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Bijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start''
19mrt 2014

Bijeenkomst 'Borstvoeding, de beste start'

Woensdag 19 maart 2014, van 19:45 uur tot 22:00 uur.

Waarom?
Borstvoeding is de meest geschikte voeding voor baby's. Toch is het in Nederland niet vanzelfsprekend dat elke ouder hiervoor kiest. Daarnaast blijkt dat er door diverse oorzaken vroegtijdig met borstvoeding wordt gestopt. Goede voorlichting maakt het geven van borstvoeding gemakkelijker. Tijdens deze themabijeenkomst worden de 'geheimen' van het succesvol geven van borstvoeding prijsgegeven.

Hoe?
U leert hoe u zich voorbereidt op het geven van borstvoeding en u krijgt uitleg over hoe de borstvoeding tot stand komt. Ook wordt verteld waar u op moet letten als u de baby laat drinken en u krijgt antwoord op de vraag: 'Hoe kan ik zien of mijn baby genoeg melk krijgt ?' U leert dat er leuke en minder leuke momenten kunnen zijn tijdens de borstvoedingsperiode, maar dat er vooral veel voordelen zijn. Tevens is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.

 Voor wie?
De avond is bestemd voor aanstaande ouders en staat onder leiding van een gediplomeerd lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) van Rivas Zorggroep. De bijdrage voor deze avond bedraagt € 15,- p.p. U kunt zich aanmelden via Rivas Zorglijn. (lokaal tarief)

 
Contactinformatie:
Locatie: Nic. Beetsstraat 2-6
Organisator: Rivas Zorggroep
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!