Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Alblasserwaards jeugdschaaktoernooi 2014'
22mrt 2014

Alblasserwaards jeugdschaaktoernooi 2014

Zaterdag 22 maart 2014 vanaf 12:45 uur.

SLIEDRECHT - Dit jaar vindt voor de 34e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 27e keer de organisatie voor haar rekening.

Door omstandigheden heeft de toernooicommissie onder leiding van toernooidirecteur Mark van Hulst besloten het jeugd- en seniorentoernooi te splisten. Op zaterdag 22 maart aanstaande heeft het jeugdtoernooi plaats, terwijl de senioren op 5 april aanstaande elkaar gaan bekampen.

Het JEUGDTOERNOOI vindt dus plaats op zaterdag 22 maart a.s. en wordt gespeeld in Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat 31 te Sliedrecht (naast Sporthal De Stoep). De zaal is op de begane grond en er is volop parkeerruimte beschikbaar.

Het toernooi start om 12.45 uur en er zullen 7 ronden van 15 minuten pppp worden gespeeld. De jeugd zal op sterkte worden ingedeeld in groepen van 8, waarbij de eerste 4 in de eindrangschikking een beker winnen.

De organisatie is er in geslaagd om, naast onze trouwe sponsor "De Groot & Schagen b.v.",  nieuwe sponsors aan te trekken. Deze zullen op een speciaal Sponsor-schaakbord worden gepresenteerd.

Mede dankzij deze extra sponsors hebben we het inschrijfgeld  voor spelers van het  jeugdtoernooi opnieuw laag kunnen houden:  slechts € 3,00! Tijdens het toernooi  worden de spelers door de organisatie voorzien van een drankje en een versnapering. En bij het Alblasserwaardtoernooi is er - dankzij de sponsors -  prijs voor alle jeugdspelers!

Wie wordt de opvolger van Steven de Wilde? Wie durft de uitdaging aan?

Wij zien jullie aanmelding graag per e-mail op alblasserwaard@schakendsliedrecht.nl of telefonisch bij Marcel Klein, tel. 0184-411250 tot uiterlijk 20 maart a.s., daarbij de speelsterkte vermeldend. Voor eventuele vragen kan men ook bij bovengenoemde personen terecht of op de site van Schaakvereniging Sliedrecht: www.schakendsliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat 31
Organisator: Schaakvereniging Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!