Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Inloopochtenden Rivas Zorggroep krijgen vervolg'
02apr 2014

Inloopochtenden Rivas Zorggroep krijgen vervolg

Iedere woensdag, van woensdag 2 april 2014 tot en met woensdag 25 juni 2014, van 11:00 tot 12:00 uur.


Vanwege grote belangstelling krijgen de wekelijkse inloopochtenden van Rivas Zorggroep in Sliedrecht een vervolg. Ook in april, mei en juni kunnen mensen met al hun vragen over zorg terecht. De inloopochtenden vinden iedere woensdag plaats van 11.00 tot 12.00 in het kantoor van Rivas aan de Rembrandtlaan (flat de Lijster) in Sliedrecht.

Laagdrempelig
‘We merken dat er veel belangstelling is voor de inloopochtenden’, zegt Eline Kranendonk, teamleider bij Rivas. ‘Het is een laagdrempelige manier om antwoorden te krijgen op vragen over zorg.’ Tijdens de ochtenden zijn medewerkers van Rivas aanwezig om bezoekers te ontvangen en hen te woord te staan. Daarnaast kunnen zij alles vertellen over diverse zorghulpmiddelen.

Diverse thema’s
Op 2 april wordt een algemeen inloopspreekuur gehouden. Bezoekers kunnen dan terecht met al hun vragen over bijvoorbeeld zorghulpmiddelen, langer thuis wonen, thuiszorg, persoonlijke verzorging, verpleging, palliatieve zorg en wondzorg. Daarnaast staat op een aantal woensdagen een thema centraal. Voor de maand april is het thema op 9 april bewegen, 16 april het proteïnedieet, 23 april COPD en 30 april fysiotherapie.

Locatie en aanmelden
De inloopochtenden vinden plaats in het kantoor van Rivas aan de Rembrandtlaan (flat de Lijster) in Sliedrecht. Iedereen kan tussen 11.00 en 12.00 binnenlopen. Aanmelden is niet nodig, belangstellenden zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Contactinformatie:
Locatie: Rembrandtlaan (flat de Lijster)
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!