Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Schaakkampioenschap van de Alblasserwaard'
05apr 2014

Schaakkampioenschap van de Alblasserwaard

Zaterdag 5 april 2014.

Dit jaar vindt voor de 34e keer het populaire schaaktoernooi om het kampioenschap van De Alblasserwaard plaats. Schaakvereniging Sliedrecht neemt voor de 27e keer de organisatie voor haar rekening.

Door omstandigheden heeft de toernooicommissie onder leiding van toernooidirecteur Mark van Hulst besloten het jeugd- en seniorentoernooi te splisten. Op 5 april aanstaande gaan de senioren elkaar bekampen.

Het seniorentoernooi vindt dit jaar plaats op 5 april  a.s. Senioren starten om 10:00 uur in de nieuwe speelruimte: de grote zaal van Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat 31 te Sliedrecht (naast Sporthal De Stoep). De zaal is op de begane grond en er is volop parkeerruimte beschikbaar. Er is een gezellige barruimte, waarbij we onze eigen “Koffiefee” Anita bereid hebben gevonden de schakers van hun natje en droogje te voorzien. Zonder Anita geen geslaagd toernooi!!

De senioren werken in groepen van acht spelers een halve competitie af, waarbij de bedenktijd 20 minuten per persoon per partij zal bedragen. De senioren zullen naar sterkte worden ingedeeld, waarbij voor huisschakers een aparte groep wordt gevormd.

Mede dankzij onze vaste sponsor “De Groot & Schagen” en een aantal nieuwe sponsors hebben we het inschrijfgeld  voor spelers van het seniorentoernooi kunnen handhaven op  € 5,00 inclusief broodjes en een consumptie tijdens de middagpauze!!

Wie wordt de opvolger van Rik de Wilde?

Wij zien jullie aanmelding graag per e-mail of telefonisch bij Mark van Hulst, tot uiterlijk 3 april a.s.

Contactinformatie:
Locatie: Muziekcentrum Wilhelmus aan de P.A. de Genestetstraat 31
Organisator: Schaakvereniging Sliedrecht
Telefoonnummer: 06-42943348
Email:alblasserwaard@schakendsliedrecht.nl
Website:http://www.schakendsliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!