Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Hoe verder na de diagnose Dementie'
07apr 2014

Hoe verder na de diagnose Dementie

Maandag 7 april 2014 vanaf 19:30 uur.

Het kan ons allemaal overkomen dat een arts ons vertelt: “mevrouw , mijnheer wij hebben bij u een beginnende dementie geconstateerd”. Deze boodschap kan voor u totaal onverwacht zijn. Wat betekent dat voor u en voor degenen die bij u horen? In het Alzheimercafé van maandag 7 april a.s. gaan we hierover in gesprek met mevr. Mattie Ottens, werkzaam als geestelijk verzorgster  in het Albert Schweitzer  ziekenhuis te Dordrecht. Door haar werk  heeft zij regelmatig gesprekken met patiënten en  hun mantelzorgers die een slecht nieuws bericht hebben te verwerken.

Het Alzheimercafé is een veilige, laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met dementie en hun familie, vrienden, buren en voor vrijwilligers en beroepskrachten. Er wordt informatie en steun geboden en het werkt mee aan meer openheid over dementie.

De bijeenkomst van 7 april 2014 start om 19.30 uur en vindt plaats in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13. Voor vragen kunt u bellen met mevr. R. de Stigter, tel. 0184-416729 of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl

Contactinformatie:
Locatie: Industrieweg 13
Organisator: Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184 – 416729


Deel dit bericht met je vrienden!