Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Praise Him geeft Passietijd Muzikale Kleur'
12apr 2014

Praise Him geeft Passietijd Muzikale Kleur

Zaterdag 12 april 2014 vanaf 19:30 uur.

In de week voorafgaande aan de Stille Week geeft het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him de passietijd een muzikale kleur. In de Grote kerk te Sliedrecht geven zij op zaterdag 12 april een concert met het Thema “Kleuren van Genade”, overeenkomstig de titel van de Cantate van bekende Joseph M. Martin: COLORS OF GRACE: LESSON FOR LENT.

Onder de inspirerende leiding van Jan Quintus Zwart heeft het koor deze indrukwekkende cantate “Kleuren van Genade”  ingestudeerd en u zult niet teleurgesteld zijn over het resultaat.

Aan dit stuk werken bekende solisten mee: de organist André van Vliet, Kees de Bruin piano en Kees Alers fluit. De “verteller” in dit stuk is ds. P.Vermaat. Het geheel staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart. Voorafgaand aan de cantate zullen er door ‘Praise Him’ nog andere liederen ten gehore worden gebracht, terwijl-zoals altijd bij de concerten van Praise Him- er ruimschoots gelegenheid voor samenzang is, dit keer natuurlijk geënt op de passietijd.

Het concert begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur staan de deuren voor u open. Een toegangskaart kost € 7,50, maar kinderen tot 14 jaar zijn in gezinsverband gratis.

Kaarten kunt u bestellen via email of telefoon.

Contactinformatie:
Locatie: Grote Kerk, Kerkbuurt 131
Organisator: Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him
Telefoonnummer: 06-513 426 20
Email:info@praisehim.nl
Website:http://www.praisehim.nl


Deel dit bericht met je vrienden!