Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Goatess en Monstertone'
12apr 2014

Goatess en Monstertone

Zaterdag 12 april 2014 vanaf 20:00 uur.

Het mag inmiddels geen geheim meer zijn dat vele Zweedse bands graag naar Sliedrecht komen om hun muziek aan de liefhebber ten gehore te brengen. Deze keer hebben we niemand minder dan de Zweedse band Goatess weten te strikken voor een zeer exclusieve NL show. Goatess zal op deze avond ondersteund worden door de Nederlandse hardrockers van Monstertone.

Goatess, een Zweedse band uit Stockholm die geformeerd is rondom zanger Christian Linderson bekend van zijn eerdere band Saint Vitus. De band brengt een combinatie van Doom en Stoner en wordt sterk gekarakteriseerd door de vocalen van Christian Linderson. De band is begonnen in 2009 als “hobby”-project en heeft in 2013 hun eerste gelijknamige album uitgebracht en scoorde daarmee veel positieve kritieken. Zware Metalen; “De liefhebbers van de heavy rock en doom met psychedelische invloeden, ja eigenlijk iedereen die ooit op Roadburn is geweest, kan dit zonder nadenken aanschaffen.”  Inmiddels is Goatess veel meer dan een gewoon een “hobby” project en zal het niet lang meer duren voordat ze ook door de rest van Europa opgepikt zullen worden!

Monstertone, is een band afkomstig uit Eindhhoven Rockcity! Monstertone maakt ’70 s geënte rock muziek in de stijl van bands als Black Sabbath en Led Zeppelin. Ze hebben al eerder in Elektra gespeeld en ook toen wisten ze het publiek in extase te brengen zelf zeggen ze; “We maken gewoon stampende rock’n roll daar moet je geen hogere wiskunde van maken” en dat is dan ook precies wat je van Monstertone kan verwachten!

De zaal gaat open om 20.00 uur
Entree; 4 euro

 

 

Contactinformatie:
Locatie: Stationsweg 4
Organisator: JC Elektra
Website:http://www.elektra-sliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!