Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'iPadcursus in bibliotheek Sliedrecht'
14mei 2014

iPadcursus in bibliotheek Sliedrecht

Woensdag 14 mei 2014, van 09:30 uur tot 12:00 uur.

In mei en juni zijn er in bibliotheek Sliedrecht iPadcursussen, voor iedereen die meer wil weten over het werken met deze tablet. Op woensdag 14 mei is er een introductiecursus, op 28 mei en 11 juni is er een vervolgcursus. De drie cursussen zijn van 09.30 tot 12.00 uur. De deelname per cursusdag kost € 12,50 voor bibliotheekleden en € 15,- voor niet-leden. Voor deelname is een eigen iPad nodig.

Introductiecursus
Tijdens de introductiecursus leert de deelnemer stap voor stap de iPad te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan bod. Cursisten leren omgaan met de iPad, internetten en e-mailen, en krijgen tips voor handige apps. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Ervaring met de iPad is niet vereist.

Vervolgcursussen
De vervolgcursussen sluiten aan op de introductiecursus. In de tweede cursus leert de deelnemer o.a. een e-mailadres instellen en apps installeren. In de derde cursus wordt dieper ingegaan op diverse communicatiemogelijkheden, praktische opties en instellingen. Ook hier is voldoende tijd voor vragen. De vervolgcursussen zijn voor iedereen die de introductiecursus heeft gevolgd, of al ervaring hebben met de onderwerpen die daarin aan bod komen.

Praktische informatie
Voor deelname is het meenemen van een eigen iPad vereist. Vooraf inschrijven is verplicht en kan in de bibliotheek of op www.debibliotheekaanzet.nl.

In het kort
Wat:  iPad introductiecursus en twee vervolgcursussen
Waar:  bibliotheek Sliedrecht, Bonkelaarplein 1
Wanneer: woensdagen 14 mei, 28 mei en 11 juni 2014
Tijd:  9.30 – 12.00 uur
Voor wie: iedereen, eigen iPad noodzakelijk
Toegang: per cursusdag  € 12,50 voor leden / € 15,- voor niet-leden

Contactinformatie:
Locatie: Bibliotheek Sliedrecht
Organisator: Bibliotheek Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!