Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Pinksterfietstocht: 'Als een lopend vuurtje''
07jun 2014

Pinksterfietstocht: 'Als een lopend vuurtje'

Zaterdag 7 juni 2014.

Het goede doel voor 2014 is Stichting Njokuti geworden.

Op zaterdag 7 juni 2014 zal de pinksterfietstocht van Stichting Als een Lopend Vuurtje weer gehouden worden. Het goede doel waarvoor dit jaar gefietst zal worden is de Stichting Njokuti.

Stichting Njokuti, opgericht in 2002 en gevestigd te Gorinchem, stelt zich tot doel om kinderen  met een handicap te ondersteunen, zodat ze meetellen en een volwaardige plek krijgen in hun gemeenschap. Stichting Njokuti is werkzaam in Afrika, in de landen Tanzania en Kenia. De medewerkers van de stichting zijn Nederlandse artsen, die de ziekenhuizen en revalidatiecentra ter plaatse ondersteunen. De artsen reizen zelf één- of tweemaal per jaar, op eigen kosten, naar Afrika om de kinderen te opereren en voor deze operaties kan het opgehaalde geld goed gebruikt worden.

De organisatie van St. "Als een Lopend Vuurtje" draagt dit doel een warm hart toe en wij willen u daarom nogmaals vragen zaterdag 7 juni 2014 te reserveren in uw agenda. Om er een gezellige dag van te maken, willen we u vragen om ook al uw vrienden, bekenden, buren,
collega's etc. uit te nodigen. We hopen op een mooie opkomst en heten u alvast van harte welkom op deze dag.

Mocht u meer informatie willen over de fietstocht van St. 'Als een Lopend Vuurtje', dan kunt u een kijkje nemen op onze website of de nieuwe Facebookpagina!

Het IBAN nummer van lopend vuurtje is NL98RABO0173638961. Pinksterfietstocht 'Als een lopend vuurtje'

Contactinformatie:
Locatie: Alblasserwaard
Organisator: Als een lopend vuurtje
Email:2007lopendvuurtje@gmail.com


Deel dit bericht met je vrienden!