Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Zorgt u voor een ander? Zorgt u dan ook voor uzelf?'
23jun 2014

Zorgt u voor een ander? Zorgt u dan ook voor uzelf?

Maandag 23 juni 2014, van 19:15 uur tot 21:30 uur.

De zorg voor uw partner, ouder of kind kunt u niet zomaar even stopzetten. Het vergt veel van uw tijd, naast uw werk, sport, sociale afspraken etc. Tijd voor uzelf kan er gemakkelijk bij inschieten of is er gewoonweg niet. Heeft u wel eens het gevoel achter de feiten aan te lopen? Of behoefte aan een ‘adempauze’? Dan is de bijeenkomst op 23 juni 2014 echt iets voor u!

Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Het efficiënt beheren van uw (kostbare) tijd’. Hiervoor hebben wij Marjolein Huijser uitgenodigd. Zij is Professional Organizer, specialist in het ordenen van tijd, taken en ruimten. Zij geeft u als mantelzorger inzicht in het besteden van de tijd die u hebt om uw taken te doen. Marjolein is ook verpleegkundige, wat een meerwaarde geeft voor u als mantelzorger, omdat zij kennis heeft van ziektebeelden.

Marjolein zal uitleg geven over hoe u bewust tijd en energie kunt gebruiken voor de zaken die ú belangrijk vindt in het dagelijks leven. Op deze interactieve avond krijgt u veel praktische tips over alles rondom het plannen van uw agenda en keuzes maken!

Het doel is het helder krijgen van uw persoonlijke prioriteiten waarna er keuzes gemaakt kunnen worden. Zo wordt overbelasting voorkomen en houdt u tijd over voor de zaken die u belangrijk vindt. Het resultaat? Het gevoel dat u niet meer achter de feiten aanloopt maar zelf de regie in handen houdt!

De bijeenkomst op 23 juni 2014 vindt plaats in gebouw De Reling aan de Industrieweg 13. De avond start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en eindigt om 21.30 uur. U kunt u aanmelden door te mailen naar zorg@welzijnswerksliedrecht.nl of door te bellen naar 0184-416729.

Contactinformatie:
Locatie: De Reling aan de Industrieweg 13
Organisator: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-416729
Email:zorg@welzijnswerksliedrecht.nl


Deel dit bericht met je vrienden!