Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Workshop etiketten lezen'
01okt 2014

Workshop etiketten lezen

Woensdag 1 oktober 2014, van 10:00 uur tot 11:30 uur.

Rivas Zorggroep houdt in Sliedrecht de workshop ‘Wat leest u op het etiket?’. Tijdens deze workshop komen deelnemers erachter wat er zoal op een etiket staat vermeld, zoals de voedingswaarde of ingrediëntendeclaratie.

Gezonde leefstijl
‘In onze maatschappij is er een overvloed aan voedsel’, vertelt Monique Wichers, diëtist bij Rivas. ‘Daarom is het moeilijk om bewuste keuzes te maken. Niet alleen omdat alles er even smakelijk en verleidelijk uitziet, maar ook doordat veel producten zo zijn samengesteld dat het moeilijk is te achterhalen wat ze aan energie en voedingsstoffen leveren.’ Deze workshop is handig voor wie waarde hecht aan een gezonde leefstijl, wie wilt opletten met suiker- en/of vetgehalte en voor mensen met een voedselovergevoeligheid en hierdoor bepaalde voedingsstoffen in de gaten moeten houden.

Informatie en aanmelden
De workshop ‘Wat leest u op het etiket?’ is een workshop die het Expertisecentrum Voeding en Leefstijl van Rivas in samenwerking met Dienst Gezondheid & Jeugd organiseert. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Rivas Zorglijn. Deelname is gratis.

Contactinformatie:
Locatie: hoort u bij aanmelden
Organisator: Rivas
Telefoonnummer: 0900-8440
Website:http://www.rivas.nl


Deel dit bericht met je vrienden!