Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Crazy Spring Paradijs'
25okt 2014

Crazy Spring Paradijs

Van zaterdag 25 oktober 2014 tot en met zondag 26 oktober 2014, van 10:00 tot 17:30 uur.

Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier. Crazy Spring Paradijs staat namelijk voor de deur en dat is hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Ook dit keer staat het evenement weer bol van de opblaasbare attracties en ander vermaak voor kinderen van de basisschool. Ze zijn van harte welkom en omdat iedereen altijd een beetje kind blijft mogen ook alle ouders ook gebruikmaken van de attracties.

Luchtkussens en nog veel meer!
De vele springkussens zetten de toon tijdens het Crazy Spring Paradijs, maar er is ook volop ruimte voor andere activiteiten. Zo is er een creatieve knutselhoek ingericht, worden oud-Hollandse spelen nieuw leven ingeblazen en is er een peuterhoek voor de allerkleinste.

Kinderen bij wie de energie even op is, kunnen aanschuiven bij de kinderbar. Hier vinden ze een speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Mocht je langer willen blijven, of vier je bij ons een kinderfeest, dan kunt je ook een bunkerkaart kopen. Hiermee krijgen de kinderen naast ranja ook frietjes en een snack geserveerd.

Wat kost Crazy Spring Paradijs?
De entree van Crazy Spring Paradijs bedraagt € 5,- per kind en ouders Gratis. Na betaling hiervan mag er gratis gebruik worden gemaakt van alle attracties. Voor eten en drinken vragen we een kleine bijdrage. De hierboven genoemde braskaart kost € 2.50,-. Voor een bunkerkaart betaalt u € 6,-.

Weer of geen weer: je bent van harte welkom! Crazy Spring Paradijs opent voor de vroege vogels om 10.00 uur, deze tijd is ideaal voor kinderen en ouders die graag wat meer rust willen. De ervaring leert namelijk dat het vanaf 13.00 uur echt vol loopt. Hoe laat u ook komt: we zien je graag!

Contactinformatie:
Locatie: Sporthal De Lockhorst, Sportlaan 1
Organisator: Optisport
Website:www.optisport.nl/crazyspringparadijs


Deel dit bericht met je vrienden!