Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'Kinderdankdag: Voor iedereen een feestje'
05nov 2014

Kinderdankdag: Voor iedereen een feestje

Woensdag 5 november 2014 vanaf 14:30 uur.

De Gereformeerde Kerk (GK) en de Nederlands Gereformeerde Kerk (NGK) in Sliedrecht organiseren op woensdag 5 november a.s. gezamenlijk een Kinderdankdienst voor alle kinderen uit het basisonderwijs. Aan de dienst wordt meegewerkt door ds. Joost Schelling (GK) en het kinderkoor ‘De Regenboog’ uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. Marjolein de Haas.

Er wordt in de dienst gecollecteerd voor Jarige Job, een project van de Voedselbank Sliedrecht, gericht op kinderen die door de financiën van de ouders maar beperkt hun verjaardag kunnen vieren. Jarige Job zorgt voor een tas gevuld met slingers, uitnodigingen en een bon voor o.a. verjaardagstaart. Aan de kinderen die deze kinderdankdagdienst bezoeken, wordt gevraagd om een klein kadootje - iets wat ze zelf graag kado zouden krijgen - voor deze kinderen mee te nemen. Zo wordt het thema heel concreet gemaakt.

Kom op woensdag 5 november a.s. om 14.30 uur met je vader/moeder/opa/oma naar de Nederlands Gereformeerde Kerk Sliedrecht aan de Jacob Catsstraat 6 en breng gerust je vriendje/vriendinnetje mee.

Contactinformatie:
Locatie: Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat
Organisator: Gereformeerde Kerk Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!