Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: '“Meedoen in Sliedrecht”'
19nov 2014

“Meedoen in Sliedrecht”

Woensdag 19 november 2014, van 19:30 uur tot 22:15 uur.

Tijdens de Open Huis-bijeenkomst op woensdag 19 november 2014 van 19.30 - 22.15 uur in het gemeentekantoor van Sliedrecht, gaat de raad graag in gesprek met haar inwoners.

Doel van de eerste bijeenkomst is om te horen welke ideeën en/of wensen u hebt over de wijze waarop u betrokken wilt worden bij de verschillende plannen en projecten in Sliedrecht. Ook is de raad benieuwd hoe u mee wilt doen bij de verdere ontwikkeling van uw gemeente en wat de gemeente kan doen om u daarbij te helpen. Want, Sliedrecht is van ons allemaal en daarbij is uw inbreng van groot belang!‘

'Meedoen in Sliedrecht’  is het thema van deze eerste Open-Huis-bijeenkomst. De raad neemt deze avond ‘op de achterbank’ een bescheiden plek in. Het gaat er om de inwoners van Sliedrecht aan het woord te laten. Diverse maatschappelijke instellingen en vrijwilligersorgani-saties worden uitgenodigd om aanwezig te zijn. Een aantal inwoners is ‘geloot’ uit de gemeentelijke basisadministratie en ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst op het huisadres.

Het woord is vooral aan u en de raad hoort graag uw mening over:

- Hoe u mee  wilt en kunt ‘meedoen’ in de gemeente
- In hoeverre  de gemeente tot nu toe ‘meedoen’ mogelijk maakt
- Hoe u meer invloed kunt uitoefenen op wat er gebeurt in het gemeentehuis
- Hoe de gemeente initiatieven van inwoners kan ondersteunen

Aanmelden
U kunt zich, als u gebruik maakt van de u gezonden uitnodiging, aanmelden tot uiterlijk maandag 17 november 2014 voor 12.00 uur bij de griffie via het emailadres griffie@sliedrecht.nl of telefoonnummer (0184) 495 986 (griffie).

Contactinformatie:
Locatie: Gemeentekantoor
Organisator: Gemeente Sliedrecht


Deel dit bericht met je vrienden!