Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij agendaitem: 'SteelCock en Die Mannschaft in Café Korevaar'
22nov 2014

SteelCock en Die Mannschaft in Café Korevaar

Zaterdag 22 november 2014 vanaf 22:00 uur.

Zaterdag 22 november a.s. zal het kleine café aan de haven op haar grondvesten trillen. In hun gezamenlijke package-deal komen twee Sliedrechtse bands het publiek in Café Korevaar van luide klanken voorzien.
 
Als eerste betreedt de band SteelCock het podium; de oudste Metalband van Sliedrecht. SteelCock speelt eigen nummers en is van plan om komend jaar weer de studio in te duiken om nieuw materiaal op te nemen. Naast het stevigere werk, komen er o.a. ook een ballad en een vette blues op de nieuwe cd te staan. Deze nummers worden uiteraard ook deze zaterdag ten gehore gebracht.
SteelCock bestaat uit Balt Blijenberg op drums, Dick Rietveld op bas, Cees de Wit – slaggitaar en zang, Rob de Wit – sologitaar, José Kraayeveld op toetsen en “the voice of rock” Theo Peele.
 
SteelCock wordt gevolgd door Die Mannschaft. Deze ronkende rockcoverband speelt inmiddels door het hele land alle zalen plat. Als een muzikale jukebox, van Tina Turner tot aan Metallica; u vraagt en de mannen spelen! Komend jaar zal Die Mannschaft ook weer een Rockaoke gaan houden, waarbij iedereen uitgenodigd wordt om de vocalen (zang) voor de band te verzorgen. Ditmaal zelfs met nummers naar eigen keuze!
Die Mannschaft is Rob Boer op drums, Mark Kwakernaak op bas, Patrick Stuij op gitaar en zanger/gitarist Gino Sittrop.
 
De toegang tot Café Korevaar is gratis, maar op last van de brandweer geldt dat vol ook daadwerkelijk vol is. Kom dus op tijd. Aanvang is 22.00 uur.
 
Foto SteelCock: Hennie Wijnja

Contactinformatie:
Locatie: Cafe Korevaar
Organisator: Cafe Korevaar


Deel dit bericht met je vrienden!